Me siivoamme jälkemme

Me Onbonella olemme sitoutuneet minimoimaan ympäristöhaittoja. Vau, siinäpä vasta lupaus, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Se tarkoittaa sitä, että pidämme huolta paitsi ihmisten terveydestä, myös ympäristöstä. Woodcast-tuotteet ovat tietenkin myrkyttömiä ja biohajoavia, mutta olemme vieneet asiat vielä askeleen pidemmälle: myös pakkaus- ja markkinointimateriaalimme ja toimintamme ylipäätään on mahdollisimman ympäristöystävällistä.

Onbonelle on myönnetty FSC®-sertifikaatti 5.1.2016. FSC-sertifikaatti takaa sen, että puuraaka-aineemme, nopeakasvuinen haapa, tulee sertifioidusta, vastuullisesti hoidetusta metsästä.

Ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­set ma­te­ri­aa­lit

Käytämme tuotepakkauksissamme pahvia, jossa on mahdollisimman paljon kierrätettyä raaka-ainetta. Pakkausmateriaaleillamme on myös oltava FSC-sertifikaatti. Markkinointimateriaalejamme varten olemme valinneet kloorivapaan paperin, jolla on FSC-sertifikaatti, Joutsenmerkki ja todella pieni CO2-jalanjälki. Emme tyydy yhtään vähempään myöskään kansainvälisillä messuilla tai muissa suurissa tapahtumissamme: modulaarinen ja uudelleen käytettävä ständimme on tehty Re-Boardista eli kierrätettävästä, paksusta paperilevystä, jolla on myös pieni CO2-jalanjälki ja, totta kai, FSC-sertifikaatti. Kaikkien materiaaliemme valmistuksessa haluamme välttää ympäristölle haitallisia jälkikäsittelyjä.

Pie­net­kin va­lin­nat rat­kai­se­vat

Me uskomme, että jokaisella valinnalla on väliä. Me valitsemme ekologisemman vaihtoehdon aina, kun se on mahdollista. Haluamme työskennellä sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat myös sitoutuneet ympäristöystävälliseen toimintaan. Vältämme ylimääräistä matkustamista ja suosimme etätyötä. Pyrimme minimoimaan jätteen määrän kaikissa toimissamme – ja luonnollisesti kierrätämme kaiken jätteen, jonka tuotamme. Säästääksemme energiaa, toimistollamme on automaattisesti sammuvat valot ja suosimme energiaa säästäviä laitteita. Vältämme tarpeetonta tulostamista ja kopiointia. Henkilökuntamme on hyvin tietoinen siitä, että heidän jokapäiväisillä valinnoillaan on väliä – ja tarjoamme heille aina tarvittaessa ympäristöasioihin liittyvää koulutusta ja tietoa.

Me haluamme aidosti pitää huolta sekä ihmisistä että ympäristöstämme!

Ota meihin yhteyttä!

Toimisto

Onbone Oy
Arkadiankatu 4–6
00100 Helsinki
puh. 050 466 46 42