Woodcast® Kipsarin käsikirja

Kipsarin käsikirja antaa sinulle roppakaupalla ideoita Woodcast-tuotteiden käytöstä. Kirjasta löydät selkeästi kuvitettuja ohjeita sekä erilaisten murtumien hoitoon että toimintaterapeuttisiin sovelluksiin.

Käsikirja ei ole kipsaamisen kliininen opetusopas, vaan sen tarkoitus on inspiroida ja opastaa nimenomaan Woodcast-tuotteiden käytössä. Kirjassa esitetyt tavat eivät myöskään ole ainoita oikeita tapoja toteuttaa tietty indikaatio, sillä potilatyössä tulee aina huomioida sekä potilaan yksilöllinen anatomia että kulloinenkin syy, miksi potilaalle tehdään juuri kyseinen indikaatio. Kirjan esimerkit kattavat kaikki yleisimmät indikaatiot, mutta löydät joukosta myös harvemmin tehtäviä sovelluksia. Kokeile rohkeasti kaikkia – kokeilemalla kehityt ja löydät pian oman Woodcast-tyylisi!

Uusi Woodcast Kipsarin käsikirja saatavilla!

Uusi, A5-kokoinen Woodcast Kipsarin käsikirja on nyt saatavana. Kirja on kätevä pieni kansio, johon on helppo päivittää sivuja uusien indikaatioiden myötä tai esimerkiksi tuotevalikoiman muutosten yhteydessä. Pyydä toimipaikallesi uusi Woodcast Kipsarin käsikirja Woodcast-kouluttajalta, OneMedin edustajalta tai tilaa se meiltä!

Rekisteröi Kipsarin käsikirjasi tai rekisteröidy Woodcast-käyttäjäksi

Haluatko kuulla viimeisimmät Woodcast-uutiset ja nähdä uudet, luovat tavat käyttää Woodcastia?

Rekisteröidy joko toimipaikkasi Woodcast Kipsarin käsikirjan päivitysvastuuhenkilöksi tai Woodcast-käyttäjäksi. Woodcast-käyttäjäksi rekisteröityneille lähetämme uutiskirjeen (max 1 kpl/kk). Woodcast-vastuuhenkilölle toimitamme uutiskirjeen lisäksi Kipsarin käsikirjan päivityssivut aina, kun sellaisia ilmestyy.

Käytämme yhteystietojasi ainoastaan Woodcast-aiheiseen viestintään, emmekä luovuta tietojasi eteenpäin.

PS. Käy tykkäämästä meistä myös Facebookissa!

Rekisteriseloste

Etunimi*
 
Sukunimi*
 
Titteli*
 
Työpaikka*
 
Sähköposti*
 
Matkapuhelin
 
Työpaikan postiosoite*
 
Työpaikan postinumero*
 
Työpaikan postitoimipaikka*
 
Työpaikan käyntiosoite (jos eri, kuin postiosoite)*
 
Teetkö työssäsi kipsauksia?*
 
Rekisteröidyn* 

Varmistamme että olet ihminen: vastaa seuraavaan kysymykseen

 
Paljonko on 4 miinus 3?
 
 
 

Kipsarin käsikirja Pad- ja älypuhelinsovelluksena

Kipsarin käsikirjasta on tulossa myös kätevä mobiilisovellus tablettiin ja älypuhelimeen. Sovellus valmistuu syksyn 2016 aikana ja se tulee olemaan ladattavissa nettisivuiltamme.

Ota meihin yhteyttä!

Toimisto

Onbone Oy
Arkadiankatu 4–6
00100 Helsinki
puh. 050 466 46 42