Woodcast® Infomateriaalit ja koulutus

Woodcastin käyttö on todella helppoa, nopeaa ja todella käyttäjäystävällistä. Olemme tehneet paljon erilaista ohjemateriaalia, joista saat vinkkejä Woodcastin käyttöön. 

Haluamme silti varmistua siitä, että kaikki kipsauksia tekevät henkilöt ovat saaneet ennen Woodcast-tuotteiden käyttöönottoa perusteellinen Woodcast-koulutuksen. Koulutusta järjestävät sekä omat kouluttajamme että maakohtaisen jakelijan kouluttajat. Ota yhteyttä, niin sovitaan toimipaikkaanne juuri tarpeitanne vastaava koulutus!

Tarvitsetko Woodcast-koulutusta?

Oletko kiinnostunut aloittamaan Woodcastin käytön toimipaikassasi? Onko teillä jo Woodcast-tuotteet käytössä, mutta sinä tai kollegasi ette ole vielä saaneet koulutusta? Mikäli toimipaikallasi tarvitaan perus- tai jatkokoulutusta Woodcastin käytössä, ota meihin yhteyttä! Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva Woodcast-koulutus.

Tilaa Woodcast kipsarin käsikirja

Woodcast kipsarin käsikirja antaa sinulle roppakaupalla käytännönläheisiä ideoita Woodcastin käytöstä. Kirjasta löydät selkeästi kuvitettuja ohjeita sekä erilaisten murtumien hoitoon että toimintaterapeuttisiin sovelluksiin. 

 

Ota meihin yhteyttä!

Toimisto

Onbone Oy
Arkadiankatu 4–6
00100 Helsinki
puh. 050 466 46 42